OKO PONOĆI JE PUŠTENA VODA U SISTEM KA OPŠTINI ĆIĆEVAC

Usled havarije na magistralnom cevovodu Ø600 koja se desila juče, 25. januara 2023. godine u reonu atara Maskare, bez vode su ostali korisnici na teritoriji opštine Ćićevac. Nakon izvršene defektaže – utvrđivanja vrste kvara, ekipe održavanja JKP „Vodovod – Kruševac“ u saradnji sa preduzećem „Telekomunikacija Blace“ su pristupile sanaciji havarije.

Ekipe na terenu su uložile maksimalne napore tokom jučerašnjeg dana do kasnih večernjih sati kako bi se ovaj kvar sanirao u što kraćem
vremenskom periodu i korisnici dobili vodu. Radovi na sanaciji havarije uspešno su završeni 25.01.2023.godine u kasnim večernjim satima, a oko ponoći je i puštena voda u sistem ka opštini Ćićevac.

Nakon sanacije kvara i puštanja vode u sistem, danas, 26.01.2023.godine vodosnabdevanje je ponovo uspostavljeno u svim mestima koja su ostala bez vode tokom jučerašnjeg dana, što znači da JKP „Vodovod – Kruševac“ nastavlja sa normalnom isporukom vode za sve korisnike na teritoriji opštine Ćićevac.

Sve vreme prekida vodosnabdevanja korisnike na teritoriji opštine Ćićevac JKP „Vodovod-Kruševac“ je snabdevao vodom za piće putem statičnih cisterni na datim lokacijama po planu i dogovoru sa JKSP „Razvitak“ Ćićevac.