OD SUTRA UVEČE POČINJE KIŠA

U četvrtak u Srbiji promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Oblaci se premeštaju sa zapada na istok. Na severozapadu i zapadu Srbije postepeno osveženje tokom popodneva, a u ostalim predelima relativno toplo. Više kiše biće kasnije popodne i krajem dana. Sa severozapada dolazi svežiji vazduh koji donosi pad temperature i ostalim krajevima u petak. Vetar slab južni i jugoistočni, a popodne na severu u skretanju na severozapadni. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 13°C, a maksimalna od 17°C na severu Vojvodine do 24°C na jugu Srbije.

U četvrtak u Kruševcu promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Veća šansa za padavine je popodne i uveče. Vetar slab južni. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna oko 23°C.

U petak u Srbiji hladnije sa kišom povremeno, a u subotu promenljivo oblačno uz prestanak kiše. Od nedelje sunčano i sve toplije.

U petak hladnije sa kišom povremeno, a u subotu promenljivo oblačno uz prestanak kiše. Od nedelje sunčano i sve toplije.