INFRASTRUKTURNI RADOVI NA TERITORIJI GRADA /video

Gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović, predsednik Skupštine Grada Živojin Miloradović i zamenica gradonačelnika Vesna Lazarević, danas su obišli nekoliko seoskih lokacija na kome su, početkom građevinske sezone, ambiciozno otpočeti novi radovi u oblasti putne infrastrukture.

 

Rukovodstvo Grada najpre je obišlo deonicu seoskog puta Kobilje – Lovci (MZ Dvorane). Na dužini od 1300 m postavljen je tampon i obavljaju se završni radovi pred asfaltiranje koje će otpočeti ovih dana. Sredstva su obezbeđena iz republičkog budžeta, radi „Kruševac put“, a vrednost investicije je oko 11,7 miliona dinara.

 

U selu Jošje je asfaltiranje već u toku, radi se o deonici u dužini od 2050 metara, a vrednost je oko 12 miliona dinara. Izvođač radova je Tehnogradnja, a novac je takođe obezbedila Republika.

 

U Pakašnici, završava se asfaltiranje ulice Branislava Živkovića – 2450 metara i Disove – 80 metara. U ove infrastrukturne radove uloženo je 13, 7 miliona dinara, a izvor finansiranja i u ovom slučaju je republički budžet. U ovom naselju, vrši se i priprema za asfaltiranje ulice Dušana Šaneta – 300m., a izvođač je kruševačka „Tehnogradnja“.