NAKON PAUZE, U KRUŠEVAC DOLAZI FK MAČVA

Reprezentativnu pauzu fudbaleri i stručni štab Napretka iskoristili su za pripremu za ulazak u završnicu jesenjeg dela prvenstva. Prva na redu je utakmica 17.kola SL, Napredak-Mačva, koja se igra u subotu 24.novembra u 13:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu: „Ekipa izgleda dobro, i na nama je da u subotu odigramo najbolje što možemo i probamo da napravimo opet dobar rezultat. Imamo još pet utakmica, i treba uzeti svaki bod, da lakše odigramo prolećni deo sezone i ispunimo cilj koji Klub ima. Za protivnika imamo tim koji je jednak većini timova u ovoj ligi,tako da mislim da ćemo spremno ući u utakmicu i ukoliko vremenski uslovi budu dozvolili, pokušati da odigramo najbolje što možemo“, rekao je šef stručnog štaba Napretka, Milorad Kosanović.

 

Ekipa Mačve je na početku ove sezone uzela bodove, pa je vreme da se ti bodovi vrate, smatra mladi odbrambeni igrač Napretka Marko Marinković: „Na nama je da nakon reprezentativne pauze nastavimo dobar kontinuitet igara koji smo imali u prethodnim kolima.Očekujem dobru i borbenu utakmicu.“

 

Utakmica 17.kola SL, Napredak-Mačva, igra se u subotu 24.novembra sa početkom u 13:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. Ulaznice za utakmicu biće puštene u prodaju na dan utakmice od 10:00 sati na biletarnici stadiona. cena ulaznica je nepromenjena.

 

Izvor: fknapredak.rs