NAĐA I ANJA ZA USPEŠNU GODINU GRADA KRUŠEVCA

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika – Božića, shodno pravoslavnoj tradiciji i običajima, gradonačelnik Jasmina Palurović u zgradi Gradske uprave Kruševac primila je položajnike – Anju Blaževski i Nađu Mijajlović.

 

Gradonačelnik Jasmina Palurović, poželela je sve najlepše Anji i Nađi u nastavku školovanja „Najvažnije je da izrastete u dobre i čestite ljude, da budete dobre učenice i ponos svojih roditelja. Vi i Vaši vršnjaci ste budućnost Kruševca, budućnost Srbije“, između ostalog poželela je ovogodišnjim položajnicima gradonačelnik Palurović.

 

Zahvalivši se na pozivu da budu ovogodišnji položajnci, Anja i Nađa su upoznale Gradonačelnika sa svojim rezultatima i daljim planovima.

 

Nađa Mijajlović, učenica je 8. razreda OŠ “Žabare“ i odličan je đak. Na Republičkom školskom prvenstvu 2017/2018. osvajač je 1. mesta u informatici. Anja Blaževski, učenica je 1. godine Gimnazije i, takođe, odličan je đak. Ona je Književnoj olimpijadi za školsku 2017/2018. osvojila 1. mesto.Položajnicima, Gradonačelnik je uručila prigodne poklone i slatkiše.

 

krusevac.rs