METEOS: U UTORAK SUNČANO, TEMPERATURA DO 33°C

U utorak sunčani periodi i još malo toplije vreme uz dnevni razvoj oblaka. Popodne postoje povoljni uslovi za lokalne pljuskove sa grmljavinom, sa većom šansom na zapadu i jugu Srbije. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 14°C do 20°C, a maksimalna od 30°C do 34°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 20°C do 25°C.

U utorak u Kruševcu sunčani periodi i toplije uz dnevni razvoj oblaka. Popodne postoji manja šansa za pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab severozapadni. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 33°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata 23°C.

U sredu duži sunčani periodi i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 14°C do 21°C, a maksimalna od 31°C do 35°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 21°C do 26°C.

U četvrtak sunčano i još veća vrućina, uz temperaturu malo iznad 35°C, a ponegde blizu 40°C. U petak popodne osveženje sa lokalnim pljuskovima stiže prvo na sever i zapad Srbije, dok će na jugu Srbije biti vruće, oko 40°C. U subotu svugde svežije i prijatnije vreme sa povremenim lokalnim pljuskovima. U nedelju sunčani periodi i takođe prijatna temperatura, ispod 30°C.