METEOS: U SREDU U KRUŠEVCU UGLAVNOM OBLAČNO I SVEŽIJE

U noći utorak na sredu jaki pljuskovi na zapadu Srbije i zapadu i severozapadu Vojvodine uz lokalno obilne padavine. U sredu u svim krajevima svežije i preovlađujuće oblačno sa čestom kišom i lokalno jačim pljuskovima. Popodne će najviše padavina biti na jugu i jugoistoku Srbije, ponegde preko 50 lit/m2 za kratko vreme pa su moguće lokalne poplave. Vetar umeren istočni i severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 23°C na zapadu Srbije do 30°C na istoku, u Zaječaru. Uveče kiša i lokalni pljuskovi.

U sredu u Kruševcu svežije i pretežno oblačno sa kišom i povremenom jakim lokalnim pljuskovima. Vetar slab do umeren istočnih pravaca. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 25°C.

U četvrtak na severu sunčani periodi, a u zapadnim, centralnim i južnim krajevima promenljivo sa povremenom kišom i pljuskovima. U petak i za vikend toplije i sparno vreme sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka koji mogu usloviti lokalne pljuskove, osim po Vojvodini gde će biti suvo.