METEOS: U SREDU TOPLO, TEMPERATURA DO 24°C

U sredu svežije na severu Vojvodine sa povremenom kišom. U ostalim predelima pre podne sunčani periodi, a popodne jači razvoj oblaka i pojava kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Samo će na krajnjem jugu Srbije ostati suvo i znatno toplije nego na severu. Vetar ujutru slab promenljiv, a popodne umeren severozapadni na severu Srbije. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 12°C, a maksimalna dnevna od 18°C na severu Vojvodine do 26°C na jugu Srbije. Uveče povremena kiša. Temperatura u 22 sata od 10°C do 14°C.

U sredu u Kruševcu toplo sa dužim sunčanim periodima uz popodnevni razvoj oblaka sa malom šansom za pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuakova. Vetar slab južni ili promenljiv. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna 2°C. 

U četvrtak hladnije sa prolaznom kišom u većini krajeva. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna dnevna od 14°C do 17°C.

U petak sveže i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima na severu, a u ostalim krajevima je moguća kiša povremeno. Za vikend sunčanije i postepeno toplije vreme, naročito u nedelju. Početkom iduće sedmice nestabilno sa lokalnim pljuskovima.