METEOS: U SREDU TOPLIJE OD PROSEKA I UGLAVNOM OBLAČNO

U sredu oblačno sa kišom povremeno, a samo na jugu Srbije suvo. Na severu Vojvodine biće hladno i moguća je susnežica na tom području, a na jugu Srbije toplije za 6°C do 8°C. Više kiše treba očekivati popodne i uveče na severu Srbije. Vetar slab istočni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 6°C, a maksimalna od 4°C u Subotici i Somboru do 12°C u centralnoj i južnoj Srbiji. Uveče kiša u severnim i centralnim predelima. Temperatura u 22h od 3°C do 7°C.

U sredu u Kruševcu toplije od proseka, pretežno oblačno, ali veći deo dana suvo. Vetar slab južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 12°C. 

U četvrtak oblačno sa kišom na severu Srbije, a na jugu suvo i toplo za ovo doba godine. Na severu Vojvodine je moguća susnežica. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 5°C, a maksimalna od 4°C u Subotici do 12°C na jugu Srbije. Uveče kiša u severnim predelima. Temperatura u 22h od 2°C do 7°C.

U petak i za vikend pretežno oblačno sa čestom pojavom kiše. Biće toplije od proseka uz umeren do pojačan južni i jugoistočni vetar. U nedelju krajem dana dolazi do zahlađenja na severu Srbije, a u ponedeljak se zahlađenje širi ka jugu uz moguć sneg i u nižim predelima.