METEOS: U PONEDELJAK UGLAVNOM SUVO, OD 0 DO 15°C

U ponedeljak jutro vrlo hladno uz slab mraz ponegde, a tokom dana toplije nego u nedelju. U severnim i zapadnim predelima sunčano, a u južnim i jugoistočnim uz promenljivu oblačnost, ali uz postepeno razilaženje oblaka i sunčane periode. Vetar slab jugozapadni i južni. Pritisak oko normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od -3°C do 2°C, a maksimalna od 11°C u Dimitrovgradu do 17°C u Loznici.

U ponedeljak u Kruševcu suvo uz postepeno razilaženje oblaka i sunčane intervale. Vetar slab, ujutru zapadni, a popodne južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 15°C.

U utorak novo naoblačenje sa kišom i zahlađenje zahvata severne predele i u toku dana se premešta ka zapadnoj i centralnoj Srbiji. Samo će na jugu biti suvo i toplije. Krajem dana je moguća pojava susnežice i u nižim predelima na severu iz zapadu Srbije. U sredu svugde hladnije sa kišom i susnežicom u južnom Srbiji, a u planinama sa snegom. Na severu se delimično razvedrava. U četvrtak hladno uz slab mraz ujutru i promenljivu oblačnost tokom dana. U petak i za vikend sunčano i znatno toplije uz povratak proleća.

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.