METEOS: U PONEDELJAK TOPLIJE, POPODNE MOGUĆI PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM

U ponedeljak toplije i sparno sa dužim sunčanim periodima, a popodne nestabilno sa razvojem oblaka uz povremenu kišu i kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom, najpre na zapadu i jugu Srbije. Moguće su i lokalne nepogode sa gradom. Kiša i pljuskovi se očekuju i uveče i u noći ka utorku. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 16°C, a maksimalna od 25°C do 28°C. Uveče se pljuskovi šire sa jugozapada ka severu i istoku Srbije. Temperatura u 22 sata od 16°C do 19°C.

U ponedeljak toplije sa sunčanim periodima, a kasnije popodne razvoj oblaka uz lokalne pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, maksimalna do 27°C. Uveče su mogući pljuskovi.

U utorak promenljivo i nestabilno vreme sa sunčanim periodima i razvojem oblaka uz povremenu kišu i kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom. Moguće su i lokalne nepogode sa gradom. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 17°C, a maksimalna od 22°C do 26°C. Uveče je moguća kiša ponegde. Temperatura u 22h od 16°C do 19°C.

Do kraja sedmice se nastavlja promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima.