METEOS: U PETAK OBLAČNO I MALO HLADNIJE SA SNEGOM POVREMENO

U noći ka petku i u petak oblačno i malo hladnije sa snegom povremeno u većini krajeva. Očekuje se formiranje snežnog pokrivača visine od 5 do 20 cm do subote, a najviše u zapadnoj i centralnoj Srbiji. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 0°C u zapadnoj Srbiji do 3°C na severu Vojvodine gde će biti najmanje padavina. Uveče povremen sneg uz temperaturu u 22h od -1°C do 1°C.

U petak u Kruševcu oblačno i malo hladnije sa snegom povremeno. Vetar slab do umeren severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 1°C. Uveče sneg.

U subotu oblačno i hladno sa snegom povremeno i dnevnom temperaturom od 0°C do 2°C u većini krajeva. Vetar slab do umeren severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 2°C. Uveče povremen sneg uz temperaturu u 22h od -1°C do 1°C.  

U nedelju oblačno i hladno sa slabim snegom koji postepeno prestaje, najpre na severu Srbije. U ponedeljak suvo sa mrazem ujutru i sunčanim intervalima tokom dana. Dnevna temperatura u porastu u odnosu na vikend. U utorak naoblačenje sa severozapada donosi prolaznu susnežicu i sneg.