METEOS: U NEDELJU UJUTRU MRAZ, TEMPERATURA -7°C

U nedelju ujutru mraz, a tokom dana pretežno sunčano uz manji porast temperature u odnosu na subotu. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -8°C u Dimitrovgradu do -1°C u Negotinu , a maksimalna od 7°C na istoku i jugoistoku do 11°C u Prijepolju.

U nedelju ujutru u Kruševcu mraz, a tokom dana sunčano i toplije u odnosu na subotu. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -7°C, a maksimalna do 9°C.

U ponedeljak ujutru mraz. Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije nego u nedelju uz postepeno naoblačenje na jugozapadu i jugu Srbije gde je krajem dana moguća slaba kiša, a na planinama sneg. U ostalim predelima suvo. Vetar slab, ujutru promenljiv, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -6°Cdo0°C, a maksimalna od 9°C do 14°C.

U utorak sunčani periodi na severu Srbije, a na jugu oblačnije sa slabom kišom, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom. U sredu suvo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima.