METEOS: U NEDELJU UJUTRU MAGLA, TOKOM DANA TOPLO

U nedelju jutro sveže i ponegde maglovito, a tokom dana toplo za ovo doba godine sa sunčanim periodima u većini predela uz umerenu oblačnost koja dolazi sa severa. Međutim, postojaće oblasti gde se magla može duže zadržati ili izdići u nisku oblačnost sa sumaglicom, pa bi u tim predelima bilo hladnije. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 11°C, u Sjenici -1°C, a maksimalna od 20°C do 24°C u sunčanim predelima. Uveče suvo i ponegde magla. Temperatura u 22h od 7°C do 15°C.

U nedelju ujutru u Kruševcu moguća magla, a tokom dana toplo za ovo doba godine i pretežno sunčano. Vetar slab severni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 23°C.

U ponedeljak jutro sveže i ponegde maglovito, a tokom dana toplo za ovo doba godine i pretežno sunčano. Međutim, mogu postojati oblasti gde se magla može duže zadržati ili izdići u nisku oblačnost sa sumaglicom, pa bi u tim predelima bilo hladnije. Vetar slab severni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C do 12°C, a maksimalna od 19°C do 23°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 7°C do 15°C.

U utorak i sredu slično vreme: Ujutru sveže i ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplije od proseka. Maksimalne temperature od 20°C do 23°C u većini predela, a u oblastima gde se magla ili sumaglica zadrže duže biće svežije. Od četvrtka malo niža temperatura.