METEOS: U NEDELJU POPODNE PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM

U nedelju promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i nestabilno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom popodne. Moguće su i lokalne nepogode sa gradom. Vetar slab severozapadni, severni ili promenljiv, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 26°C u Užicu do 33°C u Negotinu.

U nedelju u Kruševcu duži sunčani periodi u prvom delu dana, a popodne razvoj oblaka koji će usloviti lokalne pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab severnih pravaca ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 29°C.

U ponedeljak promenljivo oblačno i svežije sa malo sunčanih intervala i češćom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 24°C u Loznici i Valjevu do 30°C u Negotinu.

U utorak nestabilno vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima popodne. Kiša će biti znatno ređa pojava nego u ponedeljak. U sredu više sunčanih sati sa malom šansom za lokalne pljuskove i toplije.

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.