METEOS: U ČETVRTAK OBLAČNO. ZA VIKEND KONAČNO PROLEĆE

U četvrtak ujutru mraz, a tokom dana na severu Srbije pretežno sunčano, a u ostalim krajevima  umerena oblačnost uz sunčane intervale. Više oblaka biće na jugu i jugoistoku Srbije gde se očekuje pojava kratkotrajne kiše, susnežice i snega. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -8°C do 0°C, a maksimalna od 4°C do 12°C.

U četvrtak u Kruševcu  ujutru slab mraz, a tokom dana promenljiva oblačnost sa malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -5°C, a maksimalna oko 8°C.

U petak ujutru slab mraz, a tokom dana sunčani periodi sa dnevnim razvojem oblaka i toplije nego u četvrtak. Vetar slab severozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -6°C do 2°C, a maksimalna od 9°C na jugu Srbije do 15°C na severu.

U subotu sunčano i znatno toplije uz maksimalnu temperaturu od 16°C do 20°C. U nedelju prolazno naoblačenje dolazi sa severozapada sa manjom šansom za kratkotrajnu kišu ponegde. Početkom iduće sedmice sunčano i sve toplije.