METEOS: PROMENLJIVO OBLAČNO SA KIŠOM I PLJUSKOVIMA

U ponedeljak promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Biće i sunčanih perioda. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 16°C, a maksimalna od 23°C u Užicu do 27°C u Leskovcu. Uveče je ponegde moguća kratkotrajna kiša. Temperatura u 22 sata od 16°C do 19°C.

U ponedeljak u Kruševcu promenljivo oblačno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće i sunčanih perioda. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 13°C, maksimalna do 25°C. Uveče suvo.

U utorak promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Biće i sunčanih perioda. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 16°C, a maksimalna od 24°C do 28°C. Uveče je kratkotrajna moguća kiša. Temperatura u 22h od 16°C do 19°C.

Do kraja iduće sedmice nestabilno vreme sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka uz povremenu kišu i kratkotrajne lokalne pljuskove sa grmljavinom.