INICIJATIVA ZA NIVEA IGRALIŠTE U KRUŠEVCU

Pokrenuta je građanska inicijativa Hajde da dobijemo Nivea igralište u Kruševcu i formirana je fejsbuk stranica pod ovim nazivom sa ciljem informisanja što većeg broja građana. Iz Gradske uprave Kruševac pozivaju sugrađane da podrže inicijativu, glasaju za Kruševac i time doprinesu da grad dobije savremeno dečje igralište. Glasanje je na Nivea sajtu www.nivea.rs.

 

Stalo nam je gde nam rastu deca! A znamo da je vama takođe! Kompanija Nivea u saradnji sa nadležnim gradskim ustanovama pruža mogućnost da se napravi, renovira i opremi što više igrališta gde god postoji potreba širom Srbije. Uslov da bi grad bio izabran da dobije „Nivea igralište za decu“ je da sakupi najveći broj glasova i plasira se na prvo mesto rang liste. Pokrenuta je građanska inicijativa „Hajde da dobijemo Nivea igralište u Kruševcu“ i formirana je fejsbuk stranica pod ovim nazivom u cilju informisanja što većeg broja građana i glasanja. (https://www.facebook.com/niveaigralistekrusevac/)

 

Pozivamo Vas da podržite inicijativu i informišete građane, kako bi glasali za Kruševac i time doprineli da grad dobije jedno savremeno dečije igralište. Kako glasati da Kruševac dobije Nivea igralište:

 

1.registrujte se na Nivea sajtu (https://www.nivea.rs/novo-od-brenda-nivea/gde-nam-rastu-deca#ncsr-vote-section )
2.popunite potrebna polja (ime, prezime, e-mail…)
3.potvrdite nalog preko linka koji dobijete na e-mail
4.izaberite Kruševac na listi gradova, popunite potrebna polja i glasajte.

 

Nadamo se da ćete podržati inicijativu, kako bismo deci obezbedili lepša i bezbednija igrališta!