METEOS: JUTRO SVEŽE, TOKOM DANA SUNČANO I TOPLO

U sredu ujutru vrlo sveže, a tokom dana znatno toplije nego u utorak i pretežno sunčano. Nešto malo oblaka biće po Vojvodini. Vetar slab do umeren južni. Pritisak malo ispod normale sa tendencijom opadanja. Minimalna temperatura od 6°C do 16°C, a maksimalna od 28°C u Dimitrovgradu do 33°C u Prijepolju. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 18°C do 25°C.

U sredu u Kruševcu nakon vrlo svežeg jutra, tokom dana sunčano i znatno toplije nego u utorak. Vetar slab južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna oko 32°C. 

U četvrtak takođe vrlo toplo uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima. Krajem dana na severu Srbije su mogući lokalni pljuskovi. Vetar slab do umeren južni i zapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 11°C do 21°C, a maksimalna od 29°C do 33°C. Uveče su mogući pljuskovi na severu. Temperatura u 22 sata od 18°C do 24°C.

U petak na severu osveženje sa jačim lokalnim pljuskovima, a tokom popodneva i krajem dana se očekuju pljuskovi i u zapadnim i centralnim predelima. Samo na jugu Srbije ostaje vrlo toplo i pretežno sunčano. U subotu u severnim i centralnim krajevima zahlađenje sa kišom, a na jugu toplo sa pljuskovima popodne. Od nedelje i na jugu Srbije znatno hladnije sa kišom i dnevnom temperaturom svega oko 15°C.