METEOS: JUTRO HLADNO, TOKOM DANA SUNČANO I TOPLIJE

U utorak jutro hladno, ponegde sa slabim mrazem. U toku dana pretežno sunčano i toplije nego u ponedeljak. Na krajnjem jugu Srbije biće malo oblaka ujutru, a na severu Vojvodine popodne sa malo oblaka. Vetar slab južni i jugozapadni, na severu Vojvodine umeren. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od -2°C u Požegi do 4°C na jugu, a maksimalna dnevna od 12°C u Vranju do 20°C u Loznici. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 4°C do 10°C.

U utorak, nakon hladnog jutra, u Kruševcu tokom dana sunčano i toplije nego u ponedeljak, uz malo oblaka ujutru. Vetar slab južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna dnevna do 19°C. 

U sredu pretežno sunčano i još toplije nego u utorak. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 0°C do 8°C, a maksimalna dnevna od 20°C do 24°C.

U noći sreda na četvrtak naoblačenje sa kišom zahvata zapadne krajeve i do četvrtka ujutru se širi na ostale predele. U četvrtak malo svežije sa kišom kja odlazi do kraja dna na istok i jugoistok. U petak toplije i pretežno sunčano, U subotu takođe toplo, ali popodne i krajem dana naoblačenje sa kišom stiže u severne i apadne krajeve. U nedelju hladnije sa kišom pre podne, a popodne razvedravanje.