MALIŠANI DOBILI BESPLATNE VAUČERE ZA SPORTSKE KLUBOVE

 

 

IZVEŠTAJ SA IZLOŽBE DEČIJIH CRTEŽA NA TEMU MOJ OMILJENI SPORT I DODELE BESPLATNIH VAUČERA ZA BAVLJENJE SPORTOM

 

Zbog loših vremenskih uslova, koji nisu omogućili održavanja Vidovdanskog sajma sporta planiranog za 22.06.2018 godine, Sportski savez grada Kruševca otkazao je organizaciju sajma zbog bezbednosti učesnika i posetilaca i kao alternativu događaja u holu i sali Doma sindikata u Kruševcu organizovao izlaganje izložbe dečijih crteža starijih vaspitnih grupa vrtića Predškolske ustanove „Nata Veljković“ na temu „Moj omiljeni sport“ koja je obuhvatila 100 crteža sa temama iz raznovrstnih sportova.
U sali Doma sindikata u prisustvu autora crteža-dece iz vrtića “Leptirić”, “Naša radost”, “Sunce”, “Neven” i “Lane”, vaspitača Predškolske ustanove “Nata Veljković”, sportista, sportskih radnika, ljubitelja sporta i roditelja dece održana je ceremonija dodele besplatnih vaučera za bavljenje sportom i to atletikom, plivanjem, gimnastikom, baletom, karate i džudo sportom.

 

Besplatne vaučere za bavljenje sportom za svih 100 mališana koji su se potrudili da nacrtaju crteže na temu “Moj omiljeni sport” darovali su Plesni studio „Felićita”, Sportski centar Kruševac, Vaterpolo klub „Rasina“, Plivački klub „Rasina“, Plivački klub “Napredak“, Klub za džudo i srodne sportove „Kruševac“ i Karate klub „Kruševac“.

 

Otvaranje ceremonije dodele besplatnih sportskih vaučera izvršili su plesnom tačkom “Mi smo sportisti” deca iz vrtića „Neven“.
Nakon toga predsednik Sportskog saveza grada Kruševca u ime Sportskog saveza grada Kruševca i sportskih organizacija donatora besplatnih vaučera uručio je vaučere vaspitačima grupa koje su bile autori postavke izložbe “Moj omiljeni sport”.

 

Sportskoi saveza grada Kruševca poželeo je dobitnicima besplatnih vaučera da nakon što počnu da treniraju zavole sport i da im sport postane zdrava životna navika, a da će najuporniji postati uspešni sportisti koji će u budućnosti dostojno reprezentovati grad Kruševac i Republiku Srbiju.

 

Saopštenje Sportskog saveza Grada Kruševca