JKP „VODOVOD-KRUŠEVAC“: IZGRADNJA KOLEKTORA

Radovi na izgradnji druge grupe kolektora – LOT 2 traju već godinu i po dana. Trenutno se izvode radovi na izgradnji kanalizacione mreže u Velikom Golovodu, u Pakašnici, radovi na izgradnji Čitlučkog kolektora, radovi na regulaciji Garskog potoka, kao i sanacija kolektora A.

 

Svi radovi teku planiranom dinamikom. Do sada je urađeno oko 70% kanalizacione mreže u Velikom Golovodu. Radovi se izvode na Jastrebačkom putu.

 

U Pakašnici se izvode radovi na potezu kod Ulice Vojvode Mišića gde je privremeno obustavljen saobraćaj od raskrsnice Ulice Lipljanske sa Ulicom Vojvode Mišića u severnom delu (ulazak u naselje „Vlado Jurića“) do raskrsnice Ulice Lipljanske sa Ulicom Vojvode Mišića u južnom delu (izlazak iz naselja „Vlado Jurića“) u periodu od 21.08. do 23.08.2018.godine u vremenskom intervalu od 08.30 do 16.30. Izvođač radova je „Jedinstvo“ Sevojno.

 

Izgradnja Čitlučkog kolektora se izvodi na dve lokacije levo i desno od kružnog toga na Jasičkom putu, gledajući iz pravca grada. Ukupna dužina ovog kolektora je 1.487 metara i do sada je urađeno oko 50%. Vrednost ovih radova iznosi oko 300.000 evra. Izvođač radova je „Telekomunikacija Blace“

 

vodovodks.co.rs