INTERNET U FUNKCIJI UNAPREĐENJA POSLOVANJA

Ubrzani proces razvoja tehnologije, savremenih informacionih sistema, dostupnost informacija, brzina plasmana istih i sam proces globalizacije nametnuli su nov izazov u poslovanja – svakodnevnu upotrebu interneta. Internet je stavljen u funkciju komunikacije sa potrošačima, istraživanja tržišta, plasmana proizvoda i usluga na domaćem i međunarodnom tržištu, doprinosi boljem pozicioniranju privrednika na tržištu kao i ostvarivanju konkurentske prednosti.

 

Uzimajući u obzir značaj korišćenja interneta u savremenom poslovanju, RPK Kruševac i fondacija “registar nacionalnog internet domena Srbije organizovali su za privrednike seminar na temu “Internet u funkciji unapredjenja poslovanja”.

 

 

Seminar se satojao od 4 predavanja Pravilno poslovno prisustvo na internetu i korišćenje adekvatnih domena u svrhu boljeg pozicioniranja u pretragama, zatim bezbednost elektronskog poslovanja i uloga internet domena u tome, kako da budete prvi na Google i korišćenje interneta u kampanjama za promociju odredjenog željenog proizvoda ili usluga. Seminar su održali Predrag Milićević i Aleksandar konstadinović iz fondacije registar nacionalnog internet domena Srbije.