FK NAPREDAK – FK MLADOST

Utakmica Napredak-Mladost igra se u nedelju 18. marta sa početkom u 17.00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. Ulaznice za utakmicu biće puštene u prodaju na sam dan utakmice od 10:00 sati na blagajnama stadiona Mladost. Cene ulaznica su sledeće: sever 150, istok 250, zapad jedan 300, zapad dva 400 dinara. Južna tribina se neće otvarati, a svi koji poseduju sezonske ulaznice za južnu tribinu  utakmicu mogu da prate sa severa ili istoka.

„Za mesec dana odigrali smo sedam utakmica u jako lošim uslovima i tereni su nas mnogo zamorili. Ostaje da u se u skoncentrišemo što možemo više i pokušamo da napravimo što bolji rezultat u nedelju, a neće biti lako“, rekao je Milorad Kosanović, šef struke Napretka najavljujući utakmicu protiv Mladosti iz Lučana.

U poslednje 4 godine Napredak i Mladost iz Lučana su se sastali šest puta. Napredak je u tim susretima dva puta remizirao, ali nije ni jednom slavio. Sedmi put sastaće se u nedelju, u okviru 28. kola Super lige na stadionu Mladost u Kruševcu, sa početkom u 17.00 časova.