4. POLUMARATON, ZABRANA SAOBRAĆAJA U CENTRU

Četvrti po redu Kruševački Đenerali polumaraton startuje u nedelju 17. marta u 12.00 sati ispred spomenika Kosovskih junaka, u organizaciji Atletsko rekreativnog kluba i pod pokroviteljstvom grada Kruševca. Pored polumartona, održaće se i trka na 10 kilometara koja je ujedno i Državno prvenstvo, zatim Kuper trka zadovoljstva i trka Dečji osmeh koja okuplja mališane Nate Veljković i učenike nižih razreda.

 

U nedelju, 17. marta, kada se održava 4. po redu polumaraton veći deo centra grada biće blokiran za saobraćaj. Privremeno će za saobraćaj biti zabranjeni:

 

U Ulici Vidovdanskoj od Trga kosovskih junaka do Ulice Takovske dana 16.03.2019. godine od 18.00 časova do 17.03.2019. godine do 18.00 časova,

 

U Ulici Nemanjinoj od Ulice Gazimestanske do Ulice kosovske i u delu Ulice Kosovske od Ulice kralja Aleksandra Ujedinitelja do Slobodišta dana 16.03.2019. godine od 19.00 časova do 17.03.2019. godine do 16.00 časova,

 

I na trasi održavanja polumaratona odnosno na Trgu kosovskih junaka desnom kolovoznom trakom od Ulice Nemanjine do Ulice Vidovdanske na izlazu iz Ulice Majke Jugovića ka spomeniku Kosovskih junaka, u Ulici Kosovskoj u delu od Ulice Nemanjine do Ulice kralja Aleksandra Ujedinitelja, u Ulici kralja Aleksandra Ujedinitelja u delu od Ulice kosovske do Ulice Slatinske, u Ulici Slatinskoj u delu od Ulice Ulice kralja Aleksandra Ujedinitelja do Ulice Slobodana Jovanovića, u Ulici Slobodana Jovanovića (od Ulice slatinske do Ulice Dostojevskog), u Ulici Dostojevskog u delu od Ulice Slobodana Jovanovića do Ulice Hajduk Veljkove, u Ulici Hajduk Veljkovoj u delu od Ulice Dostojevskog do Ulice poručnika Božidara, na Trgu kosturnica u delu od Ulice poručnika Božidara do Ulice Dositejeve, u Ulici Dositejevoj (od Trga kosturnica do Trga fontana), na Trgu fontana (od Ulice Konstantina Filozofa do Ulice vidovdanske), u Ulici vidovdanskoj u delu od Trga fontana do Ulice Topličine, u nedelju, 17. marta 2019. godine u vremenu od 09.00 do 15.00 časova.