21. MEĐUNARODNI SAJAM PRIVREDE U PARAĆINU

U Paraćinu je otvoren 21. međunarodni sajam privrede na kome je svoje proizvode i usluge predstavilo više od stotinu izlagača iz Srbije i zemalja regiona. U paraćinskoj Hali sportova, na više od 2.000 kvadratnih metara, izloženi su razni proizvodi: od automobila, proizvodnih mašina i delova, građevinskog materijala, do predmeta od stakla, prehrambenih i ukrasnih proizvoda. Mnogi od izlagača Paraćincima su dobro poznati,ipak sajam je prilika da se predstave i novim potencijalnim partnerima. Opština Paraćin kao organizator sajma ističe veliku ulogu malih i srednjih preduzeća koja sada imaju primat u razvoju opštine. Tokom sajma brojna preduzetnička udruženja javnosti će predstaviti svoj rad i planove za naredni period.

 

Predsednik Opštine Paraćin Saša Paunović je u izjavi za TV Jefimija rekao i da je završena javna nabavka za izgradnju industrijskog parka u Paraćinu. U okviru sajma privrede u Paraćinu održan je i okrugli sto privrednika ali i akcija dobrovoljnog davanja krvi. 21.međunarodni sajam privrede u Paraćinu traje do subote 12.oktobra do 15 sati. U subotu od 10 do 12 sati biće organizovana promocija i degustacija Paraćinskog ćevapa a zatim u 14.30 i proglašenje pobednika Sajma za 2019. godinu.

 

Organizatori sajma su Turistička organizacija i Udruženje preduzetnika Opštine Paraćin, a uz pokroviteljstvo Opštine.

 

 

Medijski sadržaj realizovan je u okviru projekta „Parakinov brod“, koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Paraćin. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.