TOPLANA: U TOKU SU RADOVI U BALKANSKOJ ULICI

Saopštenje JKP „Gradska toplana“, Kruševac: „U subotu, 20.02.2021. godine svi toplotni izvori ,,Gradske toplane” Kruševac regularno proizvode i isporučuju toplotnu energiju prema korisnicima.

Radovi na distributivnom toplovodu u Balkanskoj ulici, zbog kojih su sa sistema daljinskog grejanja morali biti isključeni korisnici dela Balkanske i njoj prateće ulice, još uvek su u toku. Ekipe službe Distribucije od juče su na terenu. Čitave noći su radile na iskopu, lociranju i saniranju kvara. U toku su radovi na otklanjanju postojećeg problema i menjanju toplovodne cevi od objekta Srpske napredne stranke do Osnovne škole ,,Jovan Popović” Očekujemo da će radovi uskoro biti završeni.

U svim ostalim delovima grada stanje je redovno i vršimo regularnu isporuku toplotne energije iz svih naših kotlarnica. Dežurne ekipe za intervencije su dostupne našim korisnicima koji im se mogu obratiti za sve informacije, pomoć i podršku putem sledećih brojeva telefona: 037/447-790 i 037/447-791, kao i putem besplatnog pozivnog broja: 0800/035-037.“