POVOLJNE KAMATNE STOPE NA STAMBENE KREDITE /video

Prosečna vrednost stambenog kredita u Srbiji je oko 37.000 evra. Gotovo duplo više muškaraca se odlučuje na stambeni kredit u odnosu na žene, procentualno 62 naspram 38%. Ono što im je zajedničko su godine života u kojima se najčešće neko odlučuje za stambeni kredit, a to je na polovini 4. decenije života pokazuju istraživanja u Societe Generale banci.

 

Kada je reč o tržištu nekretnina, prodajne cene su uglavnom stabilne, sa relativno malim oscilacijama. Tokom prošle godine došlo do blagog rasta cena nekretnina u odnosu na 2016. i 2017. godinu, što se uglavnom odnosi na novoizgrađene stanove i donekle na starogradnju. Na to su uticali veća potražnja, veći kvalitet gradnje ali i povoljne kamatne stope za stambene kredite kod banaka. Najbrži način da obezbedite novac za kupovinu nekretnine je kredit Societe Generale banke koja, uz ispravnu i kompletnu dokumentaciju i uz obradu u Nacionalnoj korporaciji za osiguranje stambenih kredita, može da odobri stambeni kredit u najkraćem mogućem roku.

 

 

U okviru specijalne ponude stambenih kredita, Societe Generale banka je za svoje klijente pripremila kamatne stope koje su znatno niže i veoma povoljne. U poslednjih godinu dana, Societe Generale banka je dosta učinila na realizaciji stambenih kredita što je i prepozato od strane njihovih klijenata, tako da je Societe Generale banka trenutno druga banka u Srbiji u radu sa stanovništvom.

 

U procesu testiranja je i mobilna aplikacija Societe Generale banke pomoću koje klijent, od trenutka apliciranja za kredit do njegove realizacije, može da prati u kojoj je fazi njegov zahtev za odobrenje stambenog kredita. Na događaju koji je Societe Generale banka organizovala u Smart centru u Kruševcu, u neposrednom razgovoru sa predstavnicima Agencija za promet nekretninama, predstavljene su prednosti saradnje sa pouzdanim partnerima na tržištu, koji posreduju u prometu nepokretnosti, a koje klijenti kupuju kreditom banke, a to znači da su legalne, uknjižene i sa svom potrebnom dokumentacijom.