ODLUČENO: BRANKO SAVIĆ NA KLUPI KRUŠEVAČKOG NAPRETKA

Rastanak sa Vladimirom Gaćinovićem i ko će ga naslediti na klupi, bile su centralne teme konferencije za medije, na kojoj je govorio sportski direktor Mladen Dodić.

On se hronološki vratio od početka uspostavljanja saradnje Vladimira Gaćinovića pa sve do raskidanja saradnje. Pomenuo je prvu utakmicu protiv IMT – a, kada se videla emotivna strana Vladimira Gaćinovića i ta emocija sve nas u Klubu je „kupila“, kao i njegova posvećenost 24/7. I svi smo mu tada dali bezrezervnu podršku – istakao je Mladen Dodić.

Podsetio je potom sportski direktor Dodić na teške trenutke, uspone i padove u jesenjoj sezoni i dobar finiš na gostovanjima kod TSC – a u Bačkoj Topoli i Mladosti u Lučanima i nastavio: „Još bolje je iskorišćen naredni period, kroz pripreme u Turskoj, uz angažovanje pojačanja Majdevca i Marjanovića i proleće je bilo uspešno, iako smo na startu odigrali nerešeno sa Spartakom, a ni tada nije izostala podrška. Po mojoj analizi, ključna pobeda je bila u gostima protiv Voždovca. Usledio je trijumf protiv Novog Pazara, publika je počela da se vraća na stadion. I igrali smo najlepši fudbal u Ligi, uz kragujevački Radnički, koji je ipak najveći hit. Zbog svega toga svi u Klubu su videli Vladimira Gaćinovića na klupi i u narednom šampionatu. Četiri kola pre kraja preliminarne faze šampionata imali smo Skupštinu“.

U izveštaju, oko mnogih stvari o daljim planovima piše: „Stručni štab, na čelu sa Vladimirom Gaćinovićem odlično radi svoj posao i prioritet svih prioriteta je produžetak saradnje za naredni period“. Klub je pokazao koliko ceni rad i rezultate Gaćinovića i igrača. Ponuđen mu je potom novi ugovor i dogovoreni lični uslovi, ostali su detalji oko saradnika. Vladimir Gaćinović je dostavio i spisak igrača na koje računa i u buduće, a kojima ističu ugovori po završetku ovog prvenstva. Obavili smo razgovore sa dosadašnjim saradnicima Vladimira Gaćinovića i taj stručni štab ostaje da radi. Na čelu tog stručnog štaba biće Branko Savić, koji je takođe iskazao veliku posvećenost, profesionalnost i privrženost klubu zaključio je Dodić.