METEOS: U ČETVRTAK TOPLO, U KRUŠEVCU TEMPERATURA 30°C

U četvrtak sve toplije i pretežno suvo uz razvoj slabe oblačnosti ali i sunčane periode tokom dana. Kasnije popodne i predveče moguća je pojava kiše i pljuskova na jugozapadu Srbije. Vetar slab severni i severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 19°C, a maksimalna od 28°C do 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 19°C do 23°C.

U četvrtak u Kruševcu toplo uz slabu oblačnost i sunčane periode tokom dana. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 19°C, a maksimalna do 30°C. 

U petak još malo toplije i pretežno sunčano. Samo na krajnjem jugozapadu i delom na jugu uz razvoj oblačnosti popodne i predveče sa šansom za kišu ili kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 17°C do 20°C, a maksimalna od 30°C do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 24°C.

Za vikend i početkom naredne sedmice u svim predelima sunčano i vrlo toplo sa temperaturama malo iznad 30°C. Samo na jugozapadu i delom na zapadu Srbije kasnije popodne i predveče se očekuje razvoj oblačnosti sa mogućom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom na tom području.