METEOS: HLADNO I OBLAČNO SA SLABIM SNEGOM

U subotu hladnije i preovlađujuće oblačno sa slabim snegom povremeno. Više suvog vremena biće na severu Vojvodine, gde se očekuju povremeni sunčani intervali. Samo u Timočkoj Krajini više sunčanih sati, ali uz vetrovito vreme. Vetar umeren severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -7°Cdo -4°C, a maksimalna od -4°C do 0°C koliko će biti u Negotinu.

U subotu u Kruševcu hladnije i preovlađujuće oblačno sa slabim snegom povremeno. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura-5°C, a maksimalna oko -3°C.

U nedelju i ponedeljak još hladnije, pa ćemo imati ledene dane. U nedelju će padati sneg, dok se u ponedeljak očekuje suvo vreme sa jakim mrazem ujutru i sunčanim intervalima tokom dana. U utorak ujutru takođe jak mraz i promenljiva oblačnost tokom dana. U sredu jak mraz ujutru i duži sunčani periodi uz postepen porast dnevne temperature koji će se nastaviti u drugoj polovini sedmice uz značajnije otopljenje u petak i za naredni vikend.