OTVOREN KONKURS „DM DROGERIE MARKETA-a“

“DM drogerie market d.o.o.“ u sklopu podrške malim i srednjim preduzećima i start up kompanijama, u cilju unapređenja proizvoda ili proizvoda u razvoju, raspisuje  konkurs „dm inkubator“ za izbor minimalno 20 autentičnih lokalnih proizvoda koji će biti pozicionirani u svim DM drogerijama u Srbiji.

 

Grad Kruševac je jedan od osam gradova na teritoriji Republike Srbije u kojem će se organizovati promocija navedenog projekta.

 

U vezi sa tim, Agencija za regionalni razvoj Rasinskog okruga Kruševac u saradnji sa Biznis  inkubator centrom Kruševac organizuje promociju projekta na kojoj  će organizatori, domaćini promocije, partneri i nosioci projekta predstaviti uslove, kriterijume, rokove i način prijavljivanja na ovaj konkurs.

 

Promocija će se održati u četvrtak, 11.10.2018. godine u prostorijama Biznis incubator centra, Jasički put, bb, Kruševac sa početkom u 10 časova.

 

Vi  imate  jedinstveni,  novi,  inovativan,  kvalitetan  proizvod  iz  segmenta  hrane,  dodataka prehrani ili kozmetike, proizvoda za negu i lepotu, koji proizvodite ili planirate da proizvodite u Srbiji od pretežno domaćih sirovina, kojim ćemo se svi ponositi. Mi u dm-u,  najvećem lancu drogerija  u  Evropi,  odvojili  smo  istaknuto mesto na  našim policama za minimalno 20 takvih proizvoda, od kojih jedan možda bude baš Vaš. Uključite se u projekat „dm inkubator“ koji dm drogerie markt d.o.o. za trgovinu Beograd,  realizuje  u  saradnji  sa    Razvojnom  agencijom  Srbije  –  RAS, USAID  Projekat  za  konkurentnu  privredu  i Nacionalnim udruženjem za razvoj organske proizvodnje Serbia Organica, čime stičete mogućnost da svoj proizvod na najbolji način predstavite na domaćem i, potencijalno, najzahtevnijim evropskim tržištima.

 

Konkurs je otvoren od 01. oktobra 2018. godine.