METEOS: U UTORAK JOŠ TOPLIJE, TEMPERATURA DO 17°C

U utorak ujutru slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano i još toplije nego u ponedeljak, iznad 15°C u većini krajevima. Popodne će doći do postepenog naoblačenja na severu Srbije. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -6°C na jugu do 3°C u Beogradu, a maksimalna dnevna od 14°C na jugu Srbije do 18°C u Loznici. Uveče suvo i toplije nego prethodnih večeri. Temperatura u 22h od 4°C do 10°C.

U utorak ujutru u Kruševcu slab mraz. Tokom dana sunčano i toplije nego u ponedeljak. Vetar slab južni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -5°C, maksimalna do 17°C. 

U sredu dolazi do naoblačenja sa prolaznom kišom, najpre na severu Srbije, a popodne i u ostalim krajevima. Temperatura u manjem padu u odnosu na utorak. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C na jugu do 7°C na severu, a maksimalna dnevna od 11°C na severu Srbije do 14°C na jugu.

U četvrtak hladnije i promenljivo oblačno sa slabom kišom ponegde, a po Vojvodini suvo sa sunčanim periodima. U petak dolazi do delimičnog razvedravanja uz hladno vreme koje se zadržava i tokom vikenda. U subotu i nedelju ujutru slabi mrazevi, a tokom dana sunčani periodi.