IVICA MOMČILOVIĆ NOVI ŠEF STRUKE TRAYALA

Donedavno kruševački prvoligaš, fudbalski klub Trayal pobedom u poslednjem kolu oprostio se sa ovim jednogodišnjim fudbalskim statusom i u narednoj sezoni takmičiće se ponovo u okviru Srpske lige Istok. Rukovodstvo fudbalskog kluba Trayal napravili su plan čijom bi realizacijom trebalo da narednu sezonu završe u vrhu Srpske lige i vrate se u Prvu ligu Srbije. Prvi korak je bio prekid saradnje sa Miljojkom Gošićem, šefom stručnog štaba, trenerom Milanom Nikolićem, kao i trenerom golmana Nemanjom Ratajcem, a zatim i dovođenje novog šefa stručnog štaba, Ivice Momčilovića. Tim Trayala pretrpeće promene i u igračkom kadru.

Ivica Momčilović, nekada fudbaler, između ostalog i u dresu kruševačkog Napretka, danas pedesetpetogodišnji fudbalski stručnjak, godinama je radio kao trener u Crvenoj zvezdi, a tokom sezone 2020/21 bio je i savetnik u redovima Levskog iz Sofije.

Sa Trayalom će se u narednoj sezoni, u okviru Srpske lige Istok, takmičiti i fudbalski klub Meševo, ali i kruševačko Jedinstvo 1936.