RADMANOVAC: ISKRENO, OČEKUJEM POBEDU /video

U ponedeljak, 12. novembra, u okviru 16.kola Prve lige Srbije, od 18.00 sati na stadionu “Mladost” u Kruševcu, fudbaleri Trayala iz Kruševca dočekaće beogradsku Bežaniju.

 

Na početku fudbalske sezone 2018/2019, tačnije, u prvom kolu PLS koje se igralo sredinom avgusta, Bežanija je u Beogradu savladala Trayal, novajliju lige rezultatom 2:0. Da li je došlo vreme za naplatu dugova, odgovara Goran Lazarević, šef stručnog štaba FK Trayal.

 

Kadrovski problemi su na snazi i pred ovaj meč, Liščević i Stepanović nisu u timu i dalje zbog povreda, a Milošević se vratio. Najvidljivi su problem u veznom redu FK Trayala, a kako se bude bližio kraj lige, očekujemo i problem sa parnim žutim kartonima, naglašava Lazarević, šef struke tima koji nakon 15 odigranih utakmica u okviru PLS zauzima 10. poziciju na tabeli. Bežanija je na tabeli trenutno osma.

 

Nikola Radmanovac, fudbaler Trayala, jedini strelac u prošlonedeljnoj utakmici protiv Novog Pazara u Kruševcu, prokomentarisao je predstojeći meč protiv Bežanije rečima “Iskreno, očekujem pobedu”.