OBELEŽENO 32 GODINE RADA I POSTOJANJA KULTURNOG CENTRA KRUŠEVAC

KCK je proslavio 32 godine rada i postojanja. Nagradu Slovo ljubve koju Kuturni centar dodeljuje kao trajni oblik priznanja za najviša dostignuća u oblasti kulture i umetnosti i za doprinos u radu i razvoju Kulturnog centra dobila je profesorka solfeđa i muzičke kulture Violeta Jovanovska.

Na početku programa je prikazan film o sadržajima, dostignućima, uspesima Кulturnog centra Кruševac u 2023. godini. Ova ustanova je, uz ljubav, poštovanje i entuzijazam, u cilju  promocije i širenja kulturnih vrednosti, realizovala ove godine 520 programa, što je rekord u odnosu na prethodne godine.

Violeta Кaplarević, direktorka Кulturnog centra Кruševac je pozdravila prisutne i naglasila da kultura treba da bude podjednako dostupna svima i da nadalje treba širiti i „živeti kulturu“. Zahvalila se svim saradnicima i prijateljima ustanove na nesebičnom zalaganju i podršci, ali i svim zaposlenim u Кulturnom centru.

Direktorka je uručila Zahvalnicu osnivaču Gradu Кruševcu na iskazanom poverenju i pruženoj podršci. Zahvalnicu je primio gradonačelnik Grada Кruševca Ivan Manojlović.