METEOS: U SREDU VIŠE SUNCA, TEMPERATURA DO 34°C

U sredu duži sunčani periodi i vrlo toplo uz slab popodnevni razvoj oblaka. Vetar slab zapadni i severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 15°C do 22°C, a maksimalna od 32°C do 35°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 21°C do 27°C. 

U sredu u Kruševcu duži sunčani periodi i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna do 34°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata oko 25°C.

U četvrtak sunčano i još veća vrućina, uz temperaturu malo iznad 35°C, a ponegde blizu 40°C. Vetar slab severozapadni, a krajem dana južni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 15°C do 23°C, a maksimalna od 35°C do 39°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h od 23°C do 28°C.

U petak popodne osveženje sa lokalnim pljuskovima stiže prvo na sever i zapad Srbije, dok će na jugu Srbije biti vruće, oko 40°C. U subotu svugde svežije i prijatnije vreme sa povremenim lokalnim pljuskovima. U nedelju i ponedeljak sunčani periodi i takođe prijatna temperatura, malo ispod 30°C.