METEOS: U PETAK SUNČANO, MAKSIMALNA TEMPERATURA 26°C

U petak nakon svežeg jutra,tokom dana duži sunčani periodi i toplo. Malo oblaka biće u centralnim, istočnim i južnim predelima. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°Cdo 13°C, a maksimalnaod 23°C u Dimitrovgradu do 27°C u Prijepolju, Čačku, Kragujevcu i Banatskom Karlovcu.

U petak u Kruševcu nakon svežeg jutra, tokom dana sunčani periodi sa malom do umerenom oblačnoću i toplo. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna 26°C. 

U subotu još malo toplije i duži sunčani periodi uz lokalni dnevni razvoj oblaka. Krajem dana na jugozapadu je moguća ređa pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C do 14°C, a maksimalna od 25°C do 29°C.

U nedelju toplo sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka sa kratkotrajnim lokalnim pljuskovima i grmljavinom popodne u jugozapadnim i zapadnim predelima, a krajem dana i na severu Srbije. U ponedeljak nestabilno i promenljivo oblačno sa češćim lokalnim pljuskovima u većini predela uz manji pad temperature. U utorak su takođe mogući pljuskovi, ali pre svega u centralnim i južnim krajevima Srbije.