METEOS: U NEDELJU MALO HLADNIJE, POVREMENO SA KIŠOM

U nedelju svežije sa prolaznom kišom koja se premešta od severa ka jugu Srbije uz pad temperature za 5 do 10 stepeni u odnosu na subotu. Na severu kiša prestaje pre podne uz postepeno razvedravanje tokom dana. Na jugu Srbije kiša prestaje uveče. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 6°C, a maksimalna dnevna od 7°C na severu do 12°C na jugu Srbije i u Negotinu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 2°C do 6°C.

U nedelju u Kruševcu malo hladnije nego u subotu sa povremenom kišom. Krajem dana padavine prestaju. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 10°C. Uveče suvo. Temperatura i u 22 sata oko 5°C.

U ponedeljak toplije i suvo pre podne, a popodne još jedno naoblačenje sa kišom, najpre na severu i zapadu Srbije, a brzo zatim i u ostalim krajevima. U noći ka utorku zahlađenje sa kišom i susnežicom. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 4°C, a maksimalna dnevna od 9°C u Subotici do 16°C na jugu Srbije.

U utorak i sredu hladnije i promenljivo oblačno vreme uz povremena naoblačenja sa severa koja će uslovljavati prolaznu kišu i susnežicu, a na planinama sneg. U četvrtak suvo i hladno, a u petak i za vikend toplije sa sunčanim periodima po današnjpoj prognozi.