23. KOLO SUPERLIGE SRBIJE: FK RADNIK – FK NAPREDAK

U ponedeljak, 21. februara, u utakmici 23. kola Superlige Srbije, u Surdulici se sastaju domaći Radnik i kruševački Napredak.

Podsećamo, Kruševljani su u 22. kolu izgubili su od FK Vojvodina u Novom Sadu sa 1:0.

“Nemam previše vremena da se osvrćemo na Vojvodinu, jer već u ponedeljak nas čeka gostovanje kod Radnika. Rekao sam i ranije da pogled na tabelu može da zavara, jer izuzimajući Partizan, Zvezdu i donekle Vojvodinu, svako svakog može da pobedi. Spremamo se za gostovanje u Surdulici, svesni da nam predstoji još jedan težak zadatak. Radnik u svojim redovima ima dosta dobrih pojedinaca, pojačali su se, na startu slavili u Subotici sa 2:0, a prema viđenom, mogli da budu i ubedljiviji. Izvukli smo pouke iz poraza od Vojvodine i mislim da ćemo biti pravi u Surdulici. Očekujem kvalitetnu utakmicu i da upišemo bodove”, rekao je, najavljući utakmicu u Surdulici, šef stručnog štaba FK Napredak Ivan Stefanović.

“Videlo se u Novom Sadu koliko nam nedostaje pravi napadač. Probali smo taj problem da rešimo sa Đorđem Jovanovićem, jer Bačanin nije mogao da igra više od pola sata i pitanje je hoće li uopšte moći na teren u Surdulici. Kunić radi sa ekipom, dobio je masku, biće u kombinaciji za stratnih 11. Klupski operativci čine sve da se kompletira dokumentaciju za Melunovića. Ne treba o njemu trošiti reči, veliko je pojačanje. Nadam se da će do utakmice sa Radnikom papiri stići i da ćemo moći da računamo i na Alena”, zaključio je Stefanović.

FK Radnik iz Surdulice je 13. na tabeli Superlige sa 24 boda, posle 22 odigrane utakmice, dok kruševački Napredak zauzima poziciju 5 sa ukupno 30 bodova.