METEOS: SVEŽIJE NEGO U UTORAK UZ NAOBLAČENJE BEZ PADAVINA

U sredu nekoliko stepeni niža temperatura nego u utorak uz prolaznu oblačnost koja se premešta od severa ka jugu Srbije, ali će ostati suvo vreme. Temperatura je i dalje iznad proseka.Vetar slab severozapadni, a kasnije popodne u skretanju na južni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 7°C, a maksimalna od 9°C do 12°C, u Negotinu do 14°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 2°C do 7°C.

U sredu u Kruševcu svežije nego u utorak uz naoblačenje bez padavina. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 5°C, a maksimalna oko 9°C. Uveče suvo.

U četvrtak sunčani intervali i promenljiva oblačnost koja se premešta od severa ka jugu Srbije. Biće malo toplije  nego u sredu i znatno toplije od proseka. Vetar slab, ujutru južni, a popodne zapadnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 6°C, a maksimalna od 11°C do 15°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 3°C do 8°C.

U petak i za vikend se zadržava toplije vreme od proseka uz malu do umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. U ponedeljak će doći do naoblačenja sa kišom i padom temperature krajem dana.