„GRADSKA TOPLANA“ ĆE GREJATI I NA DALJE /video

Grejna sezona u Kruševcu produžena je do daljeg, s obzirom da je “Gradskoj toplani” iz štaba naloženo da nastavi sa radom centralnog izvora i snabdevanjem daljinskog grejanja svim korisnicima.

 

U Gradskoj Toplani su zadovoljni gejnom sezonom koja je trebalo da traje do 15. aprila, a koja je produžena za onoliki period koliko to vremenski uslovi budu zahtevali. Za nama je grejna sezona u kojoj nije bilo žalbi građani na distribuciju grejanja, eventualne kvarove radnici toplane su otklanjali u najkraćem mogućem roku.

 

Iz Gradske toplane nam je predhodne nedelje dostavljeno saopštenje u kome se naglašava da će bonitet u ovom mesecu ostvariti svi korisnici koji isplate dugovanje za mesec mart do kraja aprila.

 

U skladu sa donetom Odlukom o uvođenju vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, zbog pandemije virusa Covid19, „Gradska Toplana“ omogućava svojim potrošačima, fizičkim licima starijim od 65 godina, da svoje račune za februar, mart i april 2020. godine izmire po završetku vanrednog stanja, bez obračunate kamate.