SAVETOVALIŠTE NARCIS ĆE POMAGATI GRAĐANIMA

Od danas tim savetovališta „Narcis“ će pružati svoje usluge putem telefona. Usluge savetovanja biće proširene na sve kategorije stanovništva, s posebnim osvrtom na starije, ujedno i najugroženije kategorije.

 

Savetodavnu telefonsku podršku pružaće psiholog, socijalni radnik, fizioterapeut, nutricionista i strukovna medicinska sestra. Kroz psihološko-zdravstveno-socijalnu podršku potrudićemo se maksimalno da naši dragi sugrađani dobiju podršku i pomoć u informacijama koje se tiču njihovog opšteg zdravstvenog i psihološkog stanja. Podrška stručnog tima Savetovališta Narcis ostvarivaće se kroz telefonsko savetovanje ljudima kako da se ponašaju u vandrednim okolnostima, kako ne bi ugrozili svoje zdravlje.

 

Vandredno stanje iziskuje i manje kvalitetan način života. Postoje ljudi koji već imaju neku od bolesti i od koje se leče. Sveže operisani, sa dijagnozama kancera, i aktivnim uzimanjem terapija… Takođe, ishrana je bitno izmenjena, kao i rad javnih ustanova koje sui m neophodne zarad ostvarivanja nekih prava. Sve to skupa, bitno narušava njihovo psihološko stanje, tako da je ovaj vid podrške kroz kao kol-centar izuzetno značajan.

 

Da podsetimo, Savetovalište Narcis će svakog radnog dana pružati telefonsku pomoć i podršku sugrađanima putem telefona 037-350-6000.