PRIJEM BRUCOŠA NA ODSEKU ZA POSLOVNE STUDIJE BLACE

U Kulturnom centru “Drainac“ u Blacu održan je svečani prijem studenata prve godine na Odseku za poslovne studije Blace, Topličke Akademije strukovnih studija. “Odlukom da budete student Topličke Akademije, Odseka za poslovne studije Blace napravili ste pravi izbor.Postajete deo akademske zajednice u kojoj vas očekuju savremeni studijski program, kvalitetni profesori, nastavnici i saradnici”, rekla je u svom obraćanju rukovodilac Odseka dr Jasminka Đurović.

Svečanom prijemu 64.generacije studenata prve godine Odseku za poslovne studije Blace prisustvovali su stručni kadar i predmetni nastavnici, bez kojih učenje i usavršavanje studenata na Odseku ne bi bilo dragoceno iskustvo kakvim se Odsek za poslovne studije Blace, ponosi. Ispred opštine Blace svečanosti je prisustvovao predsednik Opštine Blace Ivan Burgić. Uspešno studiranje brucošima je poželeo i vršilac dužnosti predsednika Akademije, dr Zvonko Zlatanović. “Naša misija je da vas osposobimo da se samostalno uključite u društvenu sferu života. Dužnost mojih kolega, nastavnika i mene je da od vas stvorimo uspešne strukovne ekonomiste, menadžere, inžinjere…kako bi smo opravdali poverenje koje ste nam upisavši našu Akademiju ukazali”, poručio je budućim studentima dr Zvonko Zlatanović, vršilac dužnosti predsednika Akademije. U ime Studentskog parlamenta brucošima se obratio kolega Nemanja Tomić koji je ovom prilikom napomenuo da je osnovni zadatak studentskog parlamenta ostvarivanje prava i interesa studenata. Svojim budućim kolegama poželeo je uspešno školovanje uz poruku da će ono biti takvo ako već danas krenu sa radom. Nakon svečanog prijema usledila je dodela indeksa studentima, u prostorijama Odseka.

„64. generaciji studenata osnovnih strukovnih studija želimo puno sreće, uspeha i entuzijazma tokom studiranja na Odseku za poslovne studije Blace“, poručili su na Odseku za poslovne studije Blace.