NOVI DOM ZA PORODICU MILIĆ IZ DEDINE KOD KRUŠEVCA

Porodica Milić iz Dedine uskoro će se useliti u novi dom zahvaljujući Bratislavu Gašiću koji je pomogao izgradnju nove kuće za ovu višečlanu porodicu.

RATNI VETERAN Goran Milić i negova porodica uskoro će dobiti novi dom zahvaljujući Bratislavu Gašiću koji je pomogao da ova višečlana porodica dobije novu kuću čiji se završetak očekuje za oko mesec dana. Inicijativu je pokrenulo Udruženje ratnih vojnih veterana Kruševac koje je predlog za izgradnju kuće Milićima predočilo Bratislavu Gašiću. Inače Milić koji ima 4 sina do sada je živeo u kući u neadekvatnim uslovima. Bratislav Gašić obišao je radove na izgradnji nove kuće koja se gradi u Dedini.

Kuća u kojoj je živeo borac iz Dedine sa sedmočlanom porodicom je počela da se urušava. Sagrađena od starog materijala, oronula i neadekvatna za život. Milić se ovom prilikom zahvalio svima koji su pomogli a posebno Bratislavu Gašiću koji je učinio veliki gest porodici Milić. Mi smo sedmočlana porodica, imam četiri sina, suprugu i majku ističe Milić. Cilj nam je da svake godine napravimo po jednu kuću za svakog borca koji to zaslužuje rekao je između ostalog Kruševljanin Bratislav Gašić, prilikom obilaska pripremnih radova za novu kuću . Dugi niz godina Bratislav Gašić pomaže onima kojima je pomoć zaista neophodna, tako da je ova kuća samo jedna u nizu koja se gradi a izgrađenih je ne samo u Kruševcu već i u drugim gradovima u Srbiji. Ovo je 19 kuća koja se gradi, i u narednom periodu će se ovakav vid pomoći nastaviti.