NA ODSEKU ZA POSLOVNE STUDIJE BLACE SVEČANO URUČENE DIPLOME

Odsek za poslovne studije Blace je državna škola sa tradicijom u obrazovanju kadrova ekonomske i informatičke struke dugom preko 65 godina. 11 studijskih programa Odseka akreditovani su od strane nadležnih organa Republike Srbije u skladu sa Zakonom o visokom obrazovanju. Ova obrazovna ustanova, tokom 65 godina rada, odškolovala je 10550 studenata. Ove godine je 400 studenata preuzelo svoje zaslužene diplome na osnovnim, specijalističkim i master strukovnim studijama.

Od ove jeseni, mladi iz Topličkog kraja, ali i čitave Srbije, koji su završili srednju medicinsku školu, dobili su mogućnost da upotpune svoje znanje iz medicine i studiraju na Odseku za medicinske studije koji je formiran pri Topličkoj akademiji u Prokuplju.

Diplome o završenim osnovnim, specijalističkim ili master strukovnim studijama uručene su za 400 mladih akademskih građana, a ove godine je Bojana Savić student generacije. Stručni kadar Odseka za poslovne studije Blace je prethodnih meseci obilazio gradove u Srbiji i srednje škole u njima kako bi potencijalnim studentima predstavili prednosti strukovnih studija i pružili sve informacije o upisu na studijske programe Odseka za poslovne studije Blace.