METEOS: U UTORAK SUNČANO, NA JUGU VEĆA VRUĆINA

U utorak pretežno sunčano i vrućina, veća na jugu Srbije, a malo manja na severu Vojvodine. Tokom dana je moguć slab lokalni razvoj oblaka. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 22°C, a maksimalna od 32°C na severu Vojvodine do 38°C na jugu Srbije.

U utorak u Kruševcu sunčano i vrućina. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 36°C.

U sredu pretežno sunčano i vrućina, veća na jugu Srbije, a malo manja na severu Vojvodine. Popodne se očekuje razvoj oblaka na jugozapadu i jugu Srbije gde je moguća retka pojava kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 22°C, a maksimalna od 33°C na severu Vojvodine do 37°C na jugu Srbije.

Upozorenje: Povećana je opasnost od požara.

Do kraja sedmice preovlađivaće sunčano vreme uz vrućinu i slab dnevni razvoj oblaka. Maksimalne temperature biće iznad 30°C, a u centralnoj i južnoj Srbiji malo iznad 35°C.

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.