METEOS: U SUBOTU PROMENLJIVO OBLAČNO I MALO TOPLIJE

U subotu na severu i u centralnim predelima preovlađujuće suvo i malo toplije nego u petak uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Samo će na severu Vojvodine biti sunčano vreme, a na krajnjem jugu Srbije oblačno sa kišom. U ostalim krajevima može biti ređe pojave kratkotrajne kiše, ali je ipak suvo veći deo dana. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja  temperatura od 0°C do 5°C, a maksimalna od 9°C do 13°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 2°C do 6°C. 

U subotu u Kruševcu promenljivo oblačno i malo toplije nego u petak sa kratkotrajnim sunčanim intervalima. Postoji mogućnost za poneku kap kiše. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna 11°C. Uveče suvo. 

U nedelju par stepeni niža temperatura u odnosu na subotu sa promenljivom oblačnošću i sunčanim intervalima. Samo je na jugozapadu i jugu Srbije moguća poneka kap kiše ujutru i pre podne, a zatim svugde suvo. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 4°C, a maksimalna od 8°C do 10°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -1°C do 4°C.

U ponedeljak i utorak toplije vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom u ponedeljak popodne po Vojvodini. U sredu naoblačenje sa kišom i zahlađenje, najpre na severu Srbije. U četvrtak suvo sa sunčanim periodima i malo hladnije.