METEOS: U SUBOTU PRIJATNIJIH 25°C U KRUŠEVCU

U subotu niža i prijatnija temperatura, osim na krajnjem jugu Srbije, gde se zadržava vrlo toplo vreme, mada i tamo nekoliko stepeni manje nego u petak. Preovlađivaće suvo vreme sa sunčanim intervalima. U toku popodneva sa jugozapada se premešta promenljiva oblačnost sa malom šansom da ponegde bude po koja kap kiše. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 17°C, a maksimalna od 21°C na severu do 30°C na krajnjem jugu Srbije.

 

U subotu u Kruševcu toplo, ali sa nižom temperaturom u odnosu na petak. Biće umereno oblačno sa sunčanim periodima. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 15°C, a maksimalna oko 25°C. 

 

U nedelju suvo sa sunčanim periodima. Na severu malo niža i prijatnija temperatura, a na jugu Srbije vrućina. U ponedeljak i utorak toplije, posebno na jugu Srbije gde će biti oko 30°C. U sredu zahlađenje sa kišom i pljuskovima zahvata najpre severne krajeve i brzo se premešta ka jugu Srbije. U četvrtak i petak hladnije od proseka za maj mesec Od srede do subote svežije i prijatnije vreme sa malo kiše u sredu, a zatim suvo.