METEOS: U SREDU U KRUŠEVCU OBLAČNO I HLADNO

U sredu pretežno oblačno i još malo hladnije sa povremenom kišom i susnežicom, a moguć je i sneg u nižim predelima zapadne i južne Srbije. U prvom delu dana u Vojvodini pretežno suvo sa malo sunčanih intervala na zapadu i severu Vojvodine. Kasnije popodne i po Vojvodini je moguća pojava slabe kiše i susnežice. Duvaće umeren do pojačan severni i severozapadni vetar. Pritisak oko normale na zapadu, a malo ispod normale na istoku Srbije. Minimalna temperatura od -1°C u Užicu do 4°C u Negotinu, a maksimalna od 4°C na jugu i jugoistoku Srbije i u Užicu do 9°C na severu Vojvodine.

U sredu pretežno oblačno i hladno za ovo doba godione sa povremenomkišom i susnežicom. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 6°C. 

U četvrtak hladno i oblačno sa povremenom kišom, susnežicom i vlažnim snegom. Samo će u Vojvodini biti preovlađujuće suvo ili sa malo padavina. Očekuje se povećanje visine snega u planinama, a može doći do formiranja manjeg snežnog pokrivača i u nižim predelima zapadne, centralne i južne Srbije. U petak ujutru slab mraz, a tokom dana suvo uz sunčane intervale i dnevna temperatura u manjem porastu. Za vikend novo naoblačenje sa kišom povremeno, a na planinama sa snegom.

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.